1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Merhum Osman Karaaslan için anma gecesi düzenlendi
Merhum Osman Karaaslan için anma gecesi düzenlendi

Merhum Osman Karaaslan için anma gecesi düzenlendi

Gölbaşı Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti AR-Ge Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın vefatının 40. gününde anma gecesi düzenlendi.

A+A-

Gölbaşı Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti AR-Ge Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın vefatının 40. gününde anma gecesi düzenlendi. Ak Parti Ankara Milletvekilleri Murat Alparslan, Zehranur Aydemir ve Asuman Erdoğan'ın yanı sıra Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, eski belediye başkanı Abdulnasır Haşlak, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, aile yakınları, öğretmenler, öğrenciler, Karaaslan'ın dostları ve arkadaşları anma gecesine katıldı.

Kur'an tilaveti okunarak dualar edildi. Karaaslan'ın yakın arkadaşı Gölbaşı Öğretmenevi Müdürü Hasan Tatlı ve yol arkadaşı eğitimci yazar Davut Karagöz, merhumun hayatını ve anılarını paylaştılar. Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, vekiller Murat Alparslan ve Hakan Han Özcan da Karaaslan'la ilgili duygularını ve anılarını katılımcılarla paylaştılar.

Gece boyunca Osman Karaaslan'ın hayatını anlatan bir slayt gösterisi sunuldu. Ayrıca, Karaaslan'ın çok sevdiği Neşet Ertaş'ın 'Seher Vakti Çaldım Yârin Kapısını' türküsü bir öğretmen tarafından seslendirildi

Bu haber toplam 2921 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.